Red me!

8822 views

Red me!

Smalle lippen?
Heb je dunne lippen? Lipsticks en lipgloss in lichte tinten zijn jouw beste vriend. Ook een lippotloodje in kleur van je lipstick/gloss kan het verschil maken. Zet met een lippotlood een lijntje precies op het randje van je natuurlijke liplijn voor optisch vollere lippen. Let op: teken niet ‘buiten de lijntjes’ want dat ziet er vreemd uit. Gloss is altijd goed en doet je lippen optisch voller lijken en dat is precies wat je wilt, n’est pas?

image004

Volle lippen?
Bij jouw lippen staan alle soorten lipproducten. In feite heb je aan een beetje lipbalm of transparante gloss genoeg. Experimenteer met producten en kleuren om uit te vinden wat je mooi vind staan. Kies je voor felle lipstick? Houd dan wel je oogmake-up rustig, jouw volle lippen trekken alle aandacht.

stock-photo-closeup-of-lips-with-red-lipstick-applying-golden-powder-79005403

 

 

 

 

Please like & share: