Way to go

9954 views

Way to go
Er zijn verschillende manieren om lipstick aan te brengen. Wat je kiest is afhankelijk van wat je mooi vind, wat bij je past en natuurlijk wat de mode is.

Knock out

Doe de lipstick op je vinger en ‘klop’ als het ware de lipstick op je lippen voor een nonchalante look. Lekker makkelijk en het staat iedereen of je nu volle of smalle lippen hebt! In deze look hoort geen lippotlood.

Stickie!

Je kunt lipstick direct met de ‘stick’ op je lippen aanbrengen. De kleurintensiteit is dan het hoogst.
Voor vollere lippen of om uitlopen te voorkomen kun je er voor kiezen om een lippotlood te gebruiken vóór je lipstick aanbrengt.

Do it like a pro
Je brengt je lippenstift aan als een make-up professional met een speciaal lippenseel. Door de shape van de lip brush kun je de lipstick heel nauwkeurig aanbrengen. Je lipstick blijft hierdoor mooier en langer zitten.
Ook handig: als je lipstick bijna op is kun je het restje dat er in zit nog opmaken met een lippenseel!

image083 kopie
Best of both

Je kunt ook meerdere lipproducten combineren. Breng een laagje lipstick aan en breng als finishing touch in het midden van je lippen wat transparante gloss aan. Zo lijken je lippen optisch voller.

image002

Balm baby!
Onderhoud en verzorg je lippen goed: smeer ze dagelijks in met een verzorgende lipbalsem. Casuelle heeft hippe blikjes met lichtgetinte lipbalsem (leuk voor in je tas!) die ook nog eens lekker ruikt. Smeren maar!

image003

 

 

Please like & share: