Modelleer je wenkbrauwen

10174 views Leave a comment
83 % yumy

Vorm

Om de wenkbrauwen natuurlijk en in overeenstemming met de verhouding van je gezicht te houden kun je een denkbeeldige lijnen trekken vanaf je neusvleugel naar de binnenkant van je oog. Daar begint te wenkbrauw. De lijn vanaf de neusvleugel door je pupil bepaalt het hoogste punt. En de lijn langs de buitenkant van je oog geeft het einde aan. Alles wat zich daarbuiten bevindt kun je met een gerust hart weghalen.

Wenkbrauwpotlood

Zijn je wenkbrauwen dun of wil je ze alvast wat bijwerken in afwachting van het teruggroeien, dan kun je ze bijwerken met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Kies hiervoor een potlood of poeder dat het dichtste in de buurt komt bij de kleur van je haar.

eyebrow-shapesperfecte wenkbrauwen stylen

Please like & share:

Total Score

Review Criteria 1 80%
Review Criteria 2 100%
Review Criteria 3 90%
Review Criteria 4 65%
Review Criteria 5 80%

Review Summer Title

in the employee break room. But then I decided I would keep the vest as collateral, until I got my paycheck. It felt almost like I was taking a hostage I found Candy in the break room applying a coat of lipstick with the help of a small mirror. She had straight blonde hair and a quick smile, and when she spok