Nieuw: neonkleuren

29403 views 415 Comments
83 % yumy

Doe eens gek, en laat je ogen echt knallen.

Met de nieuwe neonkleuren kun je alle kanten op. Blijf in 1 tint of combineer ze allemaal tegelijk. Alles kan!

blogger-image-451364285

Een felgekleurde penseelstreek voor je ogen is al genoeg voor een up-to-date zomer make-up look. Ga voor een mooie huid, houd de rest van je make-up natuurlijk en trek een felle streep in jouw lievelingskleur op je ogenleden. Of ga voor een felgekleurde eyeliner in geel, oranje of groen of blauw.

Please like & share:

Total Score

Review Criteria 1 80%
Review Criteria 2 100%
Review Criteria 3 90%
Review Criteria 4 65%
Review Criteria 5 80%

Review Summer Title

in the employee break room. But then I decided I would keep the vest as collateral, until I got my paycheck. It felt almost like I was taking a hostage I found Candy in the break room applying a coat of lipstick with the help of a small mirror. She had straight blonde hair and a quick smile, and when she spok