Make-up etiquette

18584 views 1 Comment
83 % yumy

Make-up etiquette

Casuelle inspireert je om jezelf iedere dag opnieuw uit te vinden. Make-up is fun, alles kan en alles mag. Maar, hoe hoort het eigenlijk?

 

Accent op de ogen
De stelregel is dat wanneer het accent op de ogen ligt, de rest van de make-up rustig hoort te zijn. Dus géén felle lipstick of lipgloss bij opvallende oogmake-up met veel oogschaduw. Kies voor zachte, natuurlijke tinten roze, beige of peach.

 

Accent op de lippen

The other way around: kies je voor hot lips in knallende kleuren? Houd dan je oogmake-up basic. Ga voor tinten die aansluiten bij de kleuren in je  gezicht, bijvoorbeeld aardetinten of zachtroze. Een dunne eyeliner is vaak wel mooi in deze look en mascara kan altijd.

 

Flawless skin

Een egale huid doet je ogen beter uitkomen en is een must wanneer je felle lipstick wilt dragen.

Dikke lagen foundation zijn not done. De kleur van je foundation kan je ook een behoorlijke stijlflater bezorgen. Kijk dus goed naar de kleur van je huid en pas je foundation hierop aan: in de winter zul je een andere kleur opbrengen dan in de zomer. Lees hier meer over het kiezen van goede foundation. << linken naar tabblad Skin>>

Kleding, accessoires en gelegenheid

Niets moet alles mag: in veel gevallen kan het opzoeken van contrasten goed uitpakken. Heftige make-up bij een simpel wit t-shirtje kan net zo cool staan als een nonchalante knot met enkel een lipglossje.

Denk er wel even over na en zie jezelf als één geheel: outfit, accessoires, kapsel, gelegenheid en make-up!

 

Please like & share:

Total Score

Review Criteria 1 80%
Review Criteria 2 100%
Review Criteria 3 90%
Review Criteria 4 65%
Review Criteria 5 80%

Review Summer Title

in the employee break room. But then I decided I would keep the vest as collateral, until I got my paycheck. It felt almost like I was taking a hostage I found Candy in the break room applying a coat of lipstick with the help of a small mirror. She had straight blonde hair and a quick smile, and when she spok