Nail art Woooowww!

538 views

WOOOOWWW! Casuelle nail art stickers geven een mega cool effect in no time!
Fashionista’s maken hun look af door te kiezen voor opvallende printjes of subtiele accentjes. Casuelle Cosmetics heeft Nail Art stickers met all over print maar ook kleine figuurtjes waarmee je je nagellook nog leuker maakt.

Zo doe je het! De basis rules van nagels lakken gelden hier ook zodat je look zo lang mogelijk blijft zitten. <<linken naar Back to basic: The Rules for a perfect manicure>>

image061 kopie

Nail Art als accentje
Stap 1: Breng base coat aan en laat drogen
Stap 2: Breng een leuke kleur nailpolish aan en laat drogen. Plak vervolgens een Nail Art stickertje op je nagel waar je het leuk vind staan. Je kunt natuurlijk zoveel stickertjes plakken als je wilt!
Stap 3: Sluit af met een laagje transparante top coat zodat je extra lang kunt genieten van je nail art!

All over Nail Art
Stap 1: Breng base coat aan en laat drogen
Stap 2: Selecteer de nagelfolie die het beste aansluit bij je nagel. Verwijder de transparante beschermlaag van de nagelsticker. Plaats de ronde zijde dicht tegen de nagelriemen, maar let op dat je de nagelriemen vrij houdt. Duw de nagelsticker stevig vast, wrijf van binnen naar buiten. Buig het overgebleven deel van de sticker om je nagel. Vijl vervolgens de rest van de sticker van boven naar beneden voorzichtig af. Gebruik hiervoor een fijne vijl, bijvoorbeeld de Casuelle glasvijl.
Stap 3: Sluit af met een laagje transparante top coat zodat je extra lang kunt genieten van je nail art!

Trend alert:
Nail art op één nagel, bijvoorbeeld de beide ringvingers van iedere hand is nu een echte streetstyle trend.

image062 kopie

French Manicure Nail Art
Een superhandige oplossing voor iedereen die van french manicure houdt!

Stap 1: Breng base coat aan en laat drogen
Stap 2: Breng een leuke kleur nailpolish aan en laat goed drogen. Kies een lichte kleur voor een natural look of een felle kleur om te knallen.
Stap 3: Selecteer de halfronde nagelfolie die het beste aansluit bij je nagel. Verwijder de transparante beschermlaag van de nagelsticker. Plaats de ronde zijde net iets over het witte deel van je natuurlijke nagel zodat je deze niet meer ziet. Duw de nagelsticker stevig vast, wrijf van binnen naar buiten. Buig het overgebleven deel van de sticker om je nagel. Vijl vervolgens de rest van de sticker van boven naar beneden voorzichtig af. Gebruik hiervoor een fijne vijl, bijvoorbeeld de Casuelle glasvijl.
Stap 3: Sluit af met een laagje transparante top coat zodat je extra lang kunt genieten van je nail art!

image047 kopieimage049 kopie

 

image063 kopie

Casuelle glasvijl

image065 kopie
Nail art stickers –accentje, totale print, french manicure

image029 kopie

.

Please like & share: