Do’s & Don’ts

397 views

Lippen om te zoenen? Tips voor vollere lippen? Do’s en don’ts in lipstickland: je leest het hier!

Zorg dat de basis goed is. Gure wind of veel zonlicht heeftinvloed op de conditie van je huid en dus ook op je lippen. Het gevolg? Droge lippen of schrale lippen vol velletjes. Je kunt je lippen weer zacht maken door met ronddraaiende bewegingen voorzichtig met een zachte tandenborstel over je lippen te gaan. Zo verwijder je losse velletjes. Doe dit ’s avonds voor je naar bed gaat. Insmeren met lipbalm… wedden dat je wakker wordt met onweerstaanbare lippen?

 

Do’s & Don’ts

 

Do’s

  • Gebruik je foundation? Breng dan bij het aanbrengen ook een dun laagje aan over je lippen, zo blijft je lipstick extra lang zitten en het voorkomt uitlopen!
  • Kijk goed naar de vorm van je lippen en je gezicht. Is je onderlip groter dan je bovenlip? Maak deze dan optisch kleiner door een heel klein stukje van de natuurlijke liplijn van je onderlip weg te blijven met lipstick. Vooral met donkere kleuren zie je het effect goed!
  • Vollere lippen? Teken een dun lijntje precies op het randje van je natuurlijke liplijn. Let op dat je niet ‘buiten de lijntjes’ tekent, want dat ziet er vreemd uit. Ook trek je het lijntje niet helemaal door tot in je mondhoeken maar je stopt een paar millimeter van te voren.
  • Om ervoor te zorgen dat je lipstick wat langer blijft zitten, ‘hap’ je na het aanbrengen voorzichtig met je lippen in een tissue om zo het vetste laagje te verwijderen.

 

image081 kopie

 

Don’ts

  • De enige echte don’t voor lipsticklovers: kies nooit –nooit!- voor een te donkere kleur want dat verkleind je lippen. De kleur van je lippotlood sluit aan bij je lipstick of lipgloss of is hooguit één tintje lichter.

image082 kopie

Please like & share: