Te gekke tools!

561 views

FILMPJE NINA

Make-up kwasten zorgen ervoor dat je je make-up beter aan kunt brengen zodat deze langer èn mooier blijft zitten. Welke kwast, wanneer en waarom? Je leest het hier!

Foundation brush
De foundationkwast heeft gladde, stevige haren. De kwast is plat en loopt een beetje rond af aan de zijkanten. Je gebruikt de kwast om foundation op je gezicht aan te brengen en gelijkmatig te verdelen.

image014

Kabuki brush
Fixeer je foundation met een dun laagje poeder: zo blijft deze nog beter zitten en je voorkomt een glimmende huid. Een Kabuki kwast heeft zachte haren en staat ‘wijd’ uit zodat de poeder goed opgepakt kan worden door de kwast. Met een Kabuki brush verspreid je poeder gelijkmatig over je huid, je gebruikt deze kwast niet voor het aanbrengen van bronzer of blusher.

image015

Powder brush
De powderbrush heeft zacht haren en loopt iets ‘wijd’ uit. Net zoals de Kabuki brush is de Powder brush hierdoor goed in staat poeder op te nemen en te verdelen. Gebruik deze kwast om je gezicht te ‘contouren’ en om blusher aan te brengen.

image016

Applicator brush
De sponsachtige applicator verdeeld zachte oogschaduwpoeders goed, maar kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld ‘cream’ varianten. Handig: je kunt de applicator nat maken zodat de oogschaduw intenser van kleur is.

image017

 

Eyeshadow brush (paars)
De oogschaduwkwast heeft gladde, stevige haartjes en is daardoor zeer geschikt voor het aanbrengen van zachte oogschaduwpoeders als ook de ‘baked’ oogschaduw die wat harder is. De kwast is plat, loopt rond af en is qua afmeting perfect om je oogschaduw aan te brengen en te ‘blenden’.

Eyeshadow brush (blauw)
Ook deze oogschaduwkwast heeft gladde, stevige haartjes wat hem geschikt maakt voor zowel zachte oogschaduwpoeders als de hardere ‘baked’ varianten. De platte kwast loopt schuin af, dit maakt deze kwast niet alleen geschikt voor het aanbrengen van oogschaduw maar ook voor het intekenen van je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeders. Tevens is deze kwast een handige tool voor je gezicht te ‘shapen’.

Eyebrow brush
Je oogmake-up is pas af als je wenkbrauwen in shape zijn. Met de eyebrow brush kam je je wenkbrauwhaartjes in model voor een instant open blik.

image018

 

Lip brush
Lippenstift zit mooier en langer wanneer deze opgebracht wordt met een lippenseel. De lip brush heeft gladde, stevige haren en is rond. Hierdoor kun je lipstick zeer nauwkeurig aanbrengen op je lippen. Ook handig voor als je lipstick bijna op is: hij gaat nu nog een heel tijdje mee!

image019

 

 

 

Please like & share: