Over Casuelle

876 views

Over Casuelle

Casuelle Cosmetics laat zich inspireren door trends van de catwalk, streetfashion en celebritylooks. Wij vertalen de wereld om ons heen razendsnel in hippe make-up collecties van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Van hebberigmakende eyeshadow palettes, prachtige lipsticks en trendy nagellakjes tot aan de benodigde tools om je look te creëren. Casuelle Cosmetics has it!

Wow… YOURSELF!
De mega collectie van Casuelle inspireert je om jezelf iedere dag opnieuw uit te vinden. Make-up is fun, alles kan en alles mag. Door de fijne prijsjes hoef je niet eens te kiezen!

No Animal Testing
Casuelle Cosmetics is fel tegenstander van elke vorm van dierproeven. Alle Casuelle cosmetica is gegarandeerd dierproefvrij.
<<+ Logo no animal testing >>

Quality
Alle Casuelle cosmetica is van dezelfde hoge kwaliteit. Casuelle Cosmetics wordt geproduceerd en samengesteld volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving 76/768/EEC en de Amerikaanse FDA normen. Fijn om te weten!

Please like & share: